De beste praktijktips voor de young professional.

€ 195,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen

Hoe maak je van je loopbaan een succes? Hoe haal je het beste in jezelf naar boven? 

Je moet ergens beginnen en langzaam bouwen aan je toekomst. Wij helpen je dit proces te versnellen. Het doel van deze cursus is om jou zoveel mogelijk praktische tips te geven, zodat je handvaten hebt om je gedrag effectiever te maken en daardoor beter te presteren. 

Er is tegenwoordig een grote discrepantie tussen wat je als junior feitelijk kan en wat je eigenlijk zou moeten kunnen. Veel talent redt het niet, omdat ze niet weten hoe ze zich in dit spanningsveld van vaardigheden en verwachtingen kunnen handhaven. 

Hoe maak je van je loopbaan als jurist nu wél een succes? 

Daar is natuurlijk geen eenduidig antwoord op te geven en er zijn ook vele factoren die je loopbaan bepalen. Maar je kunt je wel bewust voorbereiden op wat je kunt verwachten en je kansen optimaliseren door van andere professionals te leren. 

Vergroot je kansen, versterk je vaardigheden!

Dit is een unieke mogelijkheid om aan de hand van tips afkomstig uit de coachingspraktijk van de docent door middel van zelfcoaching de vaardigheden die je nodig hebt in de dagelijkse praktijk te versterken en meer vertrouwen te krijgen in jezelf. Je krijgt in deze cursus ongeveer vijfenzestig tips. 

Je krijg de handvaten aangereikt om succesvol te zijn in je vak en je twijfels en onzekerheden te verminderen, waardoor je meer plezier hebt in je werk. Al deze tips zijn reeds uitgeprobeerd door professionals die een coachingstraject hebben doorlopen bij Honig Coaching B.V., waarvan de The Practical Lawyer Online een onderdeel is. Door deze tips uit te proberen versterk je jezelf en ben je tevens mogelijke problemen voor. En dat is wat belangrijk is in deze fase: bewustwording en preventie. 

Dit is deel 1 van de praktijktips voor young professionals en vormt de basis; de vervolgdelen (in 2018 beschikbaar) gaan op specifieke onderwerpen in. De tips zijn voor je eigen know how gebundeld, zodat je deze altijd bij de hand hebt en er dagelijks mee kunt blijven oefenen. Aan het einde van de cursus kun je de tips downloaden en printen.

Mr. R.P.Y. Honig 

Rüna Honig, voormalig advocaat-partner, is coach, docent en intervisiebegeleider en tevens directeur van Honig Coaching B.V., een opleidingsinstituut gespecialiseerd in de coaching en vaardigheidstraining van juristen. Rüna houdt zich vooral bezig met het opleiden en begeleiden van de jurist 3.0, de T-shaped lawyer, die door praktijkgerichte coaching en scholing in soft skills en persoonlijke ontwikkeling toegevoegde waarde wil creëren voor zijn omgeving. Rüna is met haar eigentijdse opleidingsinstituut Honig Coaching B.V. al jaren trendsetter in de markt. Zij was o.a. de eerste beroepscoach in de advocatuur. Rüna geeft cursussen op het gebied van professionele vaardigheden, zoals timemanagement, stress- en gedachtemanagement, profileren, omgevingsbewustzijn, politiek, communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden, coach- en begeleidingsvaardigheden en trusted advisory. De cursussen zijn een mix van persoonlijke ervaring en ervaring uit haar coachingspraktijk. Rüna was ruim 23 jaar werkzaam als advocaat en juridisch adviseur gespecialiseerd in arbeidsrecht. In deze periode was zij geruime tijd als partner verbonden aan een middelgroot advocatenkantoor. 

Leerdoelen

Na het volgen van deze cursus:
  • is je zelfkennis en zelfinzicht vergroot;  
  • ben je je bewuster van wat je doet en de effecten daarvan; 
  • heb je je vaardigheden op belangrijke punten versterkt en weet je ook waarin je je nog verder moet ontwikkelen;  
  • kan je beter met tegenspel en kritiek omgaan;  
  • heb je meer zelfvertrouwen; 
  • weet je wat nodig is om succesvol te zijn en je ambities waar te maken; 
  • heb je handvaten om je eigen koers te bepalen en jezelf (bij) te sturen.

De beste praktijktips voor de Young Professional

Basics voor juristen