Effectief beïnvloeden en overtuigen (1)

€ 195,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen

Hoe zorg je ervoor dat er naar je geluisterd wordt? Hoe krijg je persoonlijke invloed als expert?   

Alleen vakinhoudelijk deskundig zijn volstaat in dit nieuwe tijdperk niet meer. De cliënt, de interne of externe opdrachtgever, de burger, ze zijn mondig en stellen eisen. Ze verwachten meer expertise van jou dan alleen (juridische) kennis en je wordt geacht vanuit verschillende perspectieven naar een casus te kunnen kijken. De toegevoegde waarde van een expert schuilt tegenwoordig vooral in een combinatie van inhoudelijke expertise en 'practical skills'. Persoonlijk gezag en overtuigingskracht zijn daarbij zeer belangrijk. Je invloed en impact op de omgeving bepalen immers in toenemende mate je positie en toegevoegde waarde als expert. 

Vergroot je overtuigingskracht en versterk je positie met de 7 beïnvloedingsstrategieën van Cialdini

Deze module behandelt de zeven beïnvloedingsstrategieën van de wereldwijd bekende beinvloedingsexpert Cialdini en biedt handige tips en tricks om je invloed en overtuigingskracht te vergroten. De cursus biedt een unieke mogelijkheid om door middel van zelfcoaching meer impact te krijgen op je omgeving. Het leuke van deze cursus is dat je ook in je privéleven gebruik kan maken van de tips en tricks. De tips en tricks zijn voor je eigen know how gebundeld, zodat je deze altijd bij de hand hebt en er dagelijks mee kunt blijven oefenen. Aan het einde van de cursus kun je deze downloaden en printen. 

Mr. R.P.Y. Honig

Rüna Honig, voormalig advocaat-partner, is coach, docent en intervisiebegeleider en tevens directeur van Honig Coaching B.V., een opleidingsinstituut gespecialiseerd in de coaching en vaardigheidstraining van juristen. Rüna houdt zich vooral bezig met het opleiden en begeleiden van de jurist 3.0, de T-shaped lawyer, die door praktijkgerichte coaching en scholing in soft skills en persoonlijke ontwikkeling toegevoegde waarde wil creëren voor zijn omgeving. Rüna is met haar eigentijdse opleidingsinstituut Honig Coaching B.V. al jaren trendsetter in de markt. Zij was o.a. de eerste beroepscoach in de advocatuur. Rüna geeft cursussen op het gebied van professionele vaardigheden, zoals timemanagement, stress- en gedachtemanagement, profileren, omgevingsbewustzijn, politiek, communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden, coach- en begeleidingsvaardigheden en trusted advisory. De cursussen zijn een mix van persoonlijke ervaring en ervaring uit haar coachingspraktijk. Rüna was ruim 23 jaar werkzaam als advocaat en juridisch adviseur gespecialiseerd in arbeidsrecht. In deze periode was zij geruime tijd als partner verbonden aan een middelgroot advocatenkantoor.

Wat leer je?

  • Je zelfkennis en zelfinzicht vergroten.
  • Je vult je rugzak met handige beïnvloedingstrucjes en overtuigingsstrategieën om meer gedaan te krijgen.
  • Tips en tricks om meer impact te krijgen op je omgeving.
  • Tips en tricks om je autoriteit en gezag te vergroten. 
  • Hoe je (zakelijke) relaties kunt verbeteren.

Effectief beïnvloeden en overtuigen (1) (voor advocaten)